Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mokummers stelen telefoons

Geplaatst op: 8 juli 2015

De beveiliging van een winkel in het Zwolse Maagjesbolwerk heeft dinsdagavond vier Amsterdammers aangehouden voor winkeldiefstal. Ze wilden de winkel verlaten met mobiele telefoons die nog niet waren afgerekend.

Eén jongen van 16, twee jongens van 17 en een 18-jarige man vielen op door hun gedrag. Ze hadden de beveiliging van een aantal telefoons verwijderd en wilden de winkel verlaten. De beveiliging wist dat bij drie verdachten te voorkomen. Een 17-jarige jongen ging er vandoor, maar werd op straat alsnog aangehouden. Ze gedroegen zich agressief en zijn overgedragen aan de politie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500