25 april 2024 t’ Olde Staduus

Sportclub wint van ’t Harde

Geplaatst op: 11 juli 2015

Drinkpauzes op een warme de Wetering

Sportclub Genemuiden heeft de eerste overwinning in de voorbereiding geboekt. Thuis won de ploeg van Hennie in ’t Hof met -41 van ’t Harde. Dat komt komend seizoen uit in de tweede klasse.

Dat gebeurde in een niet al te beste wedstrijd met wel mooie doelpunten. Voor rust was het opnieuw Stef van der Velden die het net vond. Na rust scoorde Lip met een knappe lob de 2-0, waarna de ploeg uit de Veluwe wat terug deed. Gerald Eenkhoorn, die geen onderdeel uitmaakt van de eerste selectie, scoorde daarna uiterst fraai de 3-1. Tissingh bracht daarna Riemens in stelling en die scoorde beheerst de 4-1.

In de slotfase veroorzaakte doelman Riezebos nog een strafschop, maar hij maakte zijn fout goed door de penalty te stoppen.

Sportclub begint nu aan een vakantie en pakt de voorbereiding op de Hoofdklasse daarna weer op.