Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente verkoopt ‘Polleboer’

Geplaatst op: 24 juli 2015

De gemeente Zwartewaterland en Koraal Ontwikkeling hebben de handtekeningen gezet onder de overeenkomst over de verkoop van het perceel Polleboersweg 2 te Genemuiden. De gemeente Zwartewaterland werd vertegenwoordigd door burgemeester E.J. Bilder en Koraal Ontwikkeling door de heer R. Heutink.

Het perceel Polleboersweg 2 is een uniek stukje Mastenbroek. Het ligt ten oosten van de waterloop de Nieuwe Wetering aan de rand van de polder, ongeveer 2 km ten zuiden van het centrum van Genemuiden. Op dit perceel liggen op en rond een terp een aantal gebouwen van een voormalig agrarisch bedrijf.

Woningen

Koraal Ontwikkeling gaat in samenwerking met een landschapsarchitect hier twee woningen met bijgebouwen en aangepaste infra ontwikkelen. Aannemingsbedrijf KK Heutink uit Genemuiden draagt zorg voor de uitvoering.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500