Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Vietnam tot binnenhaven

Geplaatst op: 31 juli 2015

De inzendingen voor onze vakantiefotoprijsvraag komen nog steeds volop binnen. Er zitten schitterende foto’s tussen. Isja Visserman keek op een floating market in Zuid-Vietnam naar Genemuiden Actueel. Van Gerrit van Houwelingen ontvingen we een foto van het holocaus monument in Berlijn. Bijzonder is ook de foto van de familie Kuijper aan het Ledromeer. Zij merkten dat ook daar een slotjesbrug is. Margreeth Heutink stuurt een foto vanuit de Genemuider binnenhaven…al ziet die er op dat moment niet zo Gaellemuunigers uit. Van onze eigen Erik Eenkhoorn kregen we nog een foto die hij nam tijdens het Skutsjesilen in Friesland.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500