Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hilleen Mode gaat vernieuwen

Geplaatst op: 11 augustus 2015

“Ongeruste klanten kwamen vanuit Genemuiden naar Staphorst met de vraag of we gingen sluiten in Genemuiden”, lacht Hilly van Hilleen Mode in de Langestraat, maar ze kan de klanten en belangstellenden gerust stellen. “Niets is minder waar, Hilleen Mode gaat juist verbouwen. De winkel is helemaal gstript en we zijn alweer druk bezig. De winkel aan de Langestraat krijgt een nieuwe moderne uitstraling. Er ligt al een nieuwe vloer en plafond in, ook komt er nieuwe verlichting in. De heropening is op donderdag 27 augustus.”

“We openen dan met de geheel nieuwe najaarscollectie en leuke actie’s. Kun je niet zolang wachten, onze filiaal in Staphorst hangt al grotendeels vol met de nieuwste collectie’s. Of volg ons op Facebook voor de laatste modetrends.”

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500