Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nat pak halen in de Binnenhaven

Geplaatst op: 12 augustus 2015

Foto's Erik Driessen

Deelnemen aan boegsprietlopen en spijkerbroekhangen betekent bijna standaard een nat pak halen in de Binnenhaven. Alleen Rik Heutink kwam woensdagavond droog weer aan de haal. Hij won het boegsprietlopen met twee feilloze pogingen om over de boegspriet aan de Vijf Gebroeders te lopen. Voor de rest was het bibberen, al was het water volgens deelnemers best warm. Sommigen zwommen dan ook een stevig rondje door de haven. De deelname aan het evenement was dit jaar goed en ook stond er veel publiek langs de kant. Presentator was Henry van Dalfsen. Video Pieter Polman .

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500