Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel werk aan de weg

Geplaatst op: 13 augustus 2015

In Genemuiden vinden in de komende maanden diverse werkzaamheden plaats. Van 17 augustus tot en met 21 augustus is de Achterweg volledig afgesloten in verband met werkzaamheden. Ter hoogte van de huisnummers 86-88 worden aansluitingen voor nutsvoorzieningen aangelegd. De werkzaamheden hebben gevolgen voor de afvalinzameling. Bewoners wordt verzocht hun container aan te bieden in de Langestraat.

Vanaf 17 augustus wordt de Tagweg tussen de Koppel en de 1e aansluiting met het Hoofdspoor verwijderd om ruimte te maken voor woningbouw. Het verkeer van de Tagweg rijdt vanaf dat moment via de nieuwbouw in Tag-west. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de OCG.

Vanaf 24 augustus tot en met 9 oktober wordt de Koppel gereconstrueerd. De bestrating wordt geheel vervangen en de trottoirs opnieuw aangebracht. Tevens worden ontbrekende stukken trottoir aangelegd en worden er enkele parkeerplaatsen aangelegd. De Koppel wordt gedurende de werkzaamheden vanaf de huidige Tagweg tot de kruising met de Blokhuisweg / Achterweg afgesloten voor alle verkeer. De fietsoversteek in de Koppel blijft zo lang mogelijk open.

Direct aansluitend op de werkzaamheden in de Koppel, wordt vanaf 12 oktober tot en met 13 november 2015 in de Bereklauw de tijdelijke bestrating vervangen door definitieve bestrating. Ook worden er trottoirs aangebracht.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500