Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Joke Kruider wint reis naar Zweden

Geplaatst op: 17 augustus 2015

Joke Kruider heeft een reis naar Zweden gewonnen in een landelijke wedstrijd van Peka Aardappelen. Die werd maandagochtend uitgereikt in de BONI aan de Klaas Fuitestraat. Daar kocht ze eerder dit jaar namelijk een zakje aardappelen.

“Ik ben toch niet de enige deelnemer he?”, glimlacht Joke Kruider maandagochtend voor de prijsuitreiking. Maar Jose en Piet van Peka Aardappelen kunnen haar snel uit de droom helpen. “We hebben een miljoen stickers op onze zakjes geplakt. Met de codes daarop maakten mensen kans op een prijs. En jij hebt de hoofdprijs”, klinkt het.

En daarmee gaat Kruider straks naar Zweden. Een reis ter waarde van 2250 heeft ze gewonnen en ze mag helemaal zelf besluiten hoe ze die vakantie indeelt. “Zweden is een belangrijk afzetland voor ons. Het is een land dat van alles biedt, van zon tot natuur”, aldus Jose. Kruider mag zelf bepalen wanneer ze op vakantie gaat.

IMG_4097

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500