Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kabouters binden de voetbalschoenen weer onder

Geplaatst op: 21 augustus 2015

De “Kabouters” van Sportclub beginnen volgende week zaterdag weer met hun nieuwe seizoen. Speciaal voor kinderen van 4 tot 5 jaar wordt er al een aantal jaren met succes elke zaterdagochtend op het sportpark om half 10 een leuke training gegeven.

Op een speelse manier maken de kinderen kennis met voetbal. Lekker actief sporten met vriendjes en vriendinnetjes in dezelfde leeftijd. Het enthousiasme van de spelers en trainers maakt het altijd een gezellige boel op de zaterdagochtend.

Heeft u kinderen in de leeftijd van 4 tot 5  jaar en wilt u ze het zelf eens laten ervaren. Kom dan gerust een keer langs en uw zoon of dochter kan vrijblijvend een paar keer mee voetballen. Op de foto de kabouters uit het seizoen 2014-2015.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500