Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Een weg naar geluk

Geplaatst op: 24 augustus 2015

Ben je onzeker, voel je je alleen of bang? Zie je op tegen veranderingen, kun je je slecht concentreren of heb je moeite met dingen die voor anderen zo vanzelfsprekend lijken? Gooi het roer om! Als vormgever van je eigen leven bepaal je zelf welke koers je vaart. Met Individualpsychologie krijg je inzicht in een kaart vol verschillende routes die leiden naar een bestemming waar jij je op je plek voelt. Welke route kies jij?

Om rustig op te starten na de vakantie is er elke woensdagmorgen vanaf 2 september weer KOFFIETIJD-PLUS met Marry Oostijen van 10.00 uur tot 11.30 uur. Dat is dé manier om in een fijne vertrouwde sfeer kennis te maken met nieuwe inzichten en mogelijkheden, die je leven een stuk overzichtelijker maken. Nieuwsgierig wat we doen? Kom een keer langs, het kost je niets. Ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen van gemeenschapszin.

Daarnaast kun je je opgeven voor de workshop “Art therapie“ op zaterdag 12 september. Door tekenen en schilderen leer je aspecten van je eigen levensstijl kennen. De leiding is in handen van Marry Oostijen. Kosten voor de hele dag, van 10.00 tot 16.00 uur incl. lunch € 65.00. Lukt het je niet hiervoor een zaterdag vrij te maken, dan kun je ook inschrijven voor 3 woensdagavonden, 9, 16 en 23 september. Kosten 3 avonden incl. koffie/thee € 60.00.

Alle activiteiten vinden plaats in de Schoenaker Academie aan de Puttenstraat 22 in Genemuiden. Opgeven en informatie via de mail info@schoenakeracademie.nl of per tel. bij Marry Oostijen 038-3856543

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500