Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Straatrover opgepakt

Geplaatst op: 26 augustus 2015

De politie heeft maandagmiddag een 29-jarige man uit Zwolle aangehouden. De man wordt er van verdacht op zaterdag 8 augustus een vrouw te hebben beroofd.

Een 21-jarige vrouw uit Zwolle fietste zaterdag 8 augustus rond 3.15 uur over de Holtenbroekerdijk. Daar werd ze van haar fiets getrokken en met geweld van haar pinpas beroofd. De politie is meteen een onderzoek gestart. De pinpas bleek, kort na de straatroof, te zijn gebruikt bij meerdere banken. Daarbij was de verdachte te zien op camerabeelden. Zijn foto is meerdere keren getoond tijdens de politiebriefing. Een politieman zag de man maandagmiddag fietsen en heeft hem aangehouden. Hij zit voorlopig vast.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500