Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterfokkers beginnen aan showseizoen

Geplaatst op: 26 augustus 2015

Inmiddels zijn de dieren van de leden van kleindierenvereniging de Zwartewaterfokkers bijna volgroeid en dat betekent voor hen dat het showen gaat beginnen. Op zaterdag 12 september a.s. worden een aantal dieren ter keuring aangeboden aan drie bevoegde keurmeesters. Dit gebeurt bij hoveniersbedrijf Johan van Dijk, zelf samen met zijn beide zonen gedreven fokkers van dwerghoenders, watervogels en konijnen.

Op zijn mooie locatie wordt dan ook op bovengenoemde datum de jongdierenkeuring 2015 gehouden. Anders dan in het tentoonstellingsseizoen is deze keuring voor een ieder toegankelijk en de keurmeesters zijn nooit te beroerd om de vragen welke uiteraard naar boven komen van de nodige informatie te voorzien. Het bestuur en leden van de Zwartewaterfokkers nodigen dan ook een ieder ( klein en groot ) van harte uit om bij deze keuring te komen kijken dan kunt u zelf zien op welke onderdelen de sierduiven, hoenders/dwerghoenders en konijnen worden beoordeeld. Voor de jeugd is er tevens een springkussen aanwezig. Let op de affiches welke geplaatst worden voor de nodige info. Breng eens een bezoek aan deze keuring samen met uw kinderen, kleinkinderen en geniet net als de leden van hun prachtige dieren.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500