Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Minister Kamp bezoekt EDEL Tapijt

Geplaatst op: 28 augustus 2015

Minister Henk Kamp bezoekt maandag het Tapijtmuseum en Edel Tapijt. Dat meldt het bedrijf uit Genemuiden. Hij krijgt daar een rondleiding bij Edel Group en Edel Grass.

Tijdens het werkbezoek van de minister van Economische Zaken zal de nadruk liggen op innovatie en het belang daarvan. Als voorbeeld van succesvol ondernemen én innoveren is tapijtproducent Edel Group en haar vroegere onderdeel kunstgrasproducent Edel Grass, gevraagd de minister te ontvangen en rond te leiden. De twee bedrijven zullen de minister informeren over de economische ontwikkeling van de regio de afgelopen decennia en de noodzaak van innovatie om succesvol te blijven. Na een korte presentatie zal er een rondleiding volgen bij de twee bedrijven uit Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500