Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Landskampioen dart speelt competitie in Genemuiden

Geplaatst op: 5 september 2015

Dartclub Genemuiden heeft weer een bijzondere wedstrijd naar Genemuiden gehaald. Op 27 februari speelt landskampioen dart Dibo uit Deventer haar wedstrijd tegen De Rietpas uit Emmen in De Rank. Dit betekent dat toppers als Wesley Harms, Jelle Klaassen, Vincent Kamphuis, Sven Groen en Salomon Rayhaan wellicht naar Genemuiden komen.

Dibo moet sommige thuiswedstrijden uitwijken naar een andere locatie. De vereniging heeft de regeling dat biljartwedstrijden voorgaan. Vandaar dat de darters soms hun heil elders zoeken. En dat is in februari dus De Rank. Voor Dartclubs Genemuiden is de wedstrijd een bewijs dat de club een goede indruk achterlaat in de dartwereld.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500