Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eef en Gerie winnen reis naar Thailand

Geplaatst op: 11 september 2015

Lang dachten ze dat ze het slachtoffer waren van een 1-april grap, maar ondertussen hebben ze dat idee al lang laten varen. Eef en Gerie Oosterbroek vertrekken op 14 oktober voor twee weken naar Thailand. Die reis wonnen ze met een bingo-actie van Blokker Nederland en het ‘winnende nummer’ kochten ze uiteraard bij Blokker Genemuiden.

“We kregen maar mailtjes van de Blokker, maar ik dacht dat het reclame was. Dus ik klikte ze steeds weg”, zegt Eef Oostenbroek. Een aangetekende brief volgde uiteindelijk, maar ook dat was nog niet voldoende om het echtpaar te overtuigen. “Zal wel een 1-april grap zijn, dachten we. Maar uiteindelijk belde Blokker Nederland ook nog een keer”, lacht Gerie Oosterbroek. Ze kocht vorig jaar iets bij Blokker Genemuiden. “Toen kwam ze thuis met het lot. Of ik het nummer even wilde activeren. ‘We winnen toch nooit wat…’, zei ik nog”, zegt Eef, maar uiteindelijk leverde het toch een mooie prijs op.

Het is de tweede prijs in de landelijke actie. Eigenlijk ging de reis naar New York, maar Eef mag op doktersadvies niet naar al te drukke bestemmingen. New York viel daarom af. “Dit was een van de alternatieven. Twee weken strandvakantie in Thailand. Prima natuurlijk”, lacht Eef.

Blokker Genemuiden maakte het vooruitzicht vrijdagmiddag nog wat mooier. Robert en Arianne van der Vinne stonden klaar met een bloemetje en twee handige koffers, die mee het vliegtuig in mogen. “Heel leuk dat deze prijs nou juist bij ons filiaal is gevallen. Veel plezier in Thailand”, aldus de Blokker-eigenaren.IMG_4768

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Eef en Gerie winnen reis naar Thailand

  1. Alet schreef:

    Ome Eef en tante Gerie, nu komt de reis toch wel heel dichtbij! Gefeliciteerd en geniet ervan! Sjaak, Alet, Nienke en Jasper

  2. Karel schreef:

    Van harte gefeliciteerd. Wat leuk om eens een winnaar te zien. Toevallig was deze week in het landelijke nieuws dat je haast nooit winaars van acties ziet. Blijkt maar weer dat ze toch echt bestaan. Proficiat.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500