Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Soulmuziek sluit Genemusiment af

Geplaatst op: 19 september 2015

De Kamper band Soul & Bliss sloot zaterdagavond Genemusiment af. Geboren Genemuidenaar Gooswijn van Rees is een van de bandleden en hij zong een aantal liedjes in het dialect, waaronder het van Juust bekende Noar Uus. De mensenmassa van ’s middags was al lang niet meer op de been, maar gezellig was het wel op het Havenplein.

Klasien Hoekman kijkt terug op een geslaagde Genemusiment, zei ze, terwijl ze links en rechts al wat aan het opruimen was geslagen. Ze heeft de indruk dat er veel publiek op het evenement af kwam en dat de formule opnieuw aansloeg. ’s Avonds was er nog de Genemuider band Uncle John te zien en daarna Sould & Bliss. Eten was er nog te krijgen bij Henk Slot, terwijl Marcelino en Johan Snel voor de drankjes zorgden.

Bijzonder was ook de luchtbel-act van Bublica, die zowel ’s middags als ’s avonds enorme luchtbellen fabriceerden. Foto’s John Poot en Maaike Vredeveld.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500