Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente houdt geld over

Geplaatst op: 24 september 2015

De gemeente houdt dit jaar geld over. Zoals het nu lijkt, komt er een positief bedrag van 720.000 euro uit de begroting rollen. Dat komt onder andere doordat de gemeente voor een half miljoen aan grond verkocht. Wel is het zo dat het positieve resultaat vooral door meevallers komt.

“Eén zwaluw maakt nog geen zomer”, voegde PvdA-er Klaas Eenkhoorn het college toe. “Maar het resultaat mag er zijn.” Margreet Bosma van het CDA was ook tevreden met het resultaat. “Een prettige opsteker. Het mogen wel incidentele meevallers zijn, maar ze worden door ons gekoesterd.”

Tamme Spoelstra, ChristenUnie-fractievoorzitter: “We moeten scherp in de wind zeilen. Maar dat wordt nu gedaan.” De SGP hoopt vooral het resultaat vast te kunnen houden. “Ondanks de prille tekenen van herstel, zijn wij van mening dat we hard moeten werken om financieel gezond te blijven”, aldus fractievoorzitter Maarten Slingerland.

Wethouder Visserman aanvaardde de complimenten in dank.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500