Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bonthuis Vaartjes komt met eigen Woonkrant

Geplaatst op: 25 september 2015

Op zoek naar een woning in de regio Zwartewaterland? Neem dan de tijd voor deze krant van Bonthuis Vaartjes Makelaars die deze week bij u  op de mat ligt (digitale krant zie onderstaande link) . Deze uitgave is overigens een primeur. Voor het eerst brengt Bonthuis Vaartjes in een eigen krant het totale woningaanbod onder de aandacht. Ook wordt er aandacht besteed aan het open huis van aanstaande zaterdag 3 oktober, de nieuwprojecten en wordt de nieuwbouw woonwijk Hasselt Om de Weede uitgelicht.

“Wellicht ziet u in deze krant het huis van uw dromen. Ons aanbod is ruim. Van karakteristieke panden tot moderne nieuwbouw, zoals het project  De Pauw aan de Westerkaai in Genemuiden. Mocht een woning uw interesse opwekken, dan geven wij graag meer informatie”, aldus Bonthuis Vaartjes.

Bonthuis Vaartjes Krant

http://issuu.com/comceptum/docs/bv_krant_proef

Hasselt Om de Weede Krant

http://issuu.com/comceptum/docs/bv_krant_proef_ba0848d339fbcf

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500