Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dienst met aandacht voor anders begaafden

Geplaatst op: 30 september 2015

Zondag 4 oktober wordt er een dienst met speciale aandacht voor anders begaafden belegd in de Hervormde Kerk aan het Kerkplein 25. Deze dienst is extra toegankelijk voor mensen met een verstandelijke beperking. Dominee Olie hoopt deze dienst te leiden. Het thema van de preek is: “De les van de mus en de zwaluw n.a.v. Psalm 84”. Voor en na de dienst worden een paar mooie liederen gezongen, die ook veel kinderen kennen.

Deze speciale dienst, waar we heel wat bewoners van ’t Blokhuus, Akkerwinde, De Spil, De Pieperhoeve en bewoners van tehuizen uit de regio, maar zeker ook gemeenteleden met een verstandelijke beperking verwachten, is een eredienst waarin het Woord van God op eenvoudige wijze verkondigd wordt. Na de dienst zijn alle gasten met hun ouders en/of begeleiders van harte uitgenodigd elkaar te ontmoeten en wat te drinken in de Garfkamer. De dienst begint om 09.30uur.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500