Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tim Akkerman bij Barbara Lok

Geplaatst op: 6 oktober 2015

Na het overweldigende succes van het eerste Huiskamerconcert op 18 sept. j.l presenteert Podium Lokaal haar tweede Huiskamerconcert. Dit is op 17 oktober om 21.00 uur aan de Kloosterweg 17 in Sint Jansklooster. De artiest van deze avond is Tim Akkerman.

Tim Akkerman (Den Haag 1980) maakte eufore als frontman in de Haagse band DIRECT. Na 10 jaar van ongekend succes zowel binnen als in het buitenland besloot hij zijn muzikale hart te volgen en de band te verlaten om zich te richten op zijn solo carrière.

ANNO

Met een ingetogen debuut album ANNO liet Tim een andere muzikale kant zien die veel positieve recensies mocht ontvangen. Zijn voorliefde voor singer and songwriters als Nick Drake, Simon and Garfunkel en Josh Ritter vormde dit album dan ook eigentijdse sound.

The Journey

Waar ANNO nog klein en ingetogen was, zo wordt het gaspedaal op The Journey flink ingedrukt. Op het album beschrijft Tim zijn zorgen over de maatschappelijke verharding, hoop en geluk. Zijn grote voorbeeld Bruce Springsteen is dan ook niet ver te zoeken. Deze veelzijdige muzikant geeft lezingen, workshops en schrijft voor andere. Tim toerde diverse clubs, festivals en theaters af met zijn vaste band. Maar ook in zijn eentje weet hij een intieme sfeer neer te zetten.

Kaarten zijn te bestellen op www.podiumlokaal.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500