Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Breng geen kleding en speelgoed’

Geplaatst op: 14 oktober 2015

De gemeente roept inwoners van Zwartewaterland op om geen kleding en speelgoed naar de Prinsenhof te brengen. Daar arriveren woensdagmiddag honderd vluchtelingen. De gemeente waardeert de inzet van de inwoners, maar ziet toe op een goede coördinatie.

Inwoners en bedrijven die spullen en diensten beschikbaar willen stellen aan de vluchtelingen, kunnen hiervoor contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 038 385 31 60. Hier wordt een overzicht gemaakt van alles wat aangeboden wordt. Als de hulp nodig is, neemt de gemeente weer contact met u op.

De gemeente is overigens vandaag tot 21.30 uur telefonisch bereikbaar voor vragen over de vluchtelingenopvang.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500