Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sinterklaas arriveert op Superzaterdag

Geplaatst op: 14 oktober 2015

Sinterklaas heeft zulke goede berichten over Superzaterdag gehoord dat hij graag tijdens dit evenement in Genemuiden arriveert. Daarom is de intocht dit jaar op zaterdag 21 november. Sinterklaas verwacht daardoor extra veel bezoekers bij zijn bezoek aan winkelstad Genemuiden.
De eerste twee Superzaterdagen trokken veel bezoekers naar Genemuiden, ondanks respectievelijk ijzige kou en regen. Veel mensen toonden zich verrast door het gevarieerde aanbod van winkelstad Genemuiden. Voor Sinterklaas reden om ook in Genemuiden te winkelen. Tegelijkertijd neemt hij uitgebreid de tijd voor de kinderen in het centrum, waarna hij ook traditiegetrouw d’ Overtoom bezoekt.
Bij de derde Superzaterdag krijgt Middenstand Vereniging Genemuiden (MVG) onder meer assistentie van EGSV. De gymnastiekvereniging organiseert verschillende activiteiten en demonstraties. Verder zijn er ‘ouderwets gezellige’ spelletjes in Genemuiden. Onder meer Sjoelvereniging Zwartewater helpt daarbij mee. De MVG zorgt uiteraard voor nog meer amusement, terwijl de winkeliers ongetwijfeld weer verrassingen hebben in hun zaken.
Kijk voor alle informatie over winkelen in Genemuiden op www.winkeleningenemuiden.nl Dit is de website van de MVG.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500