Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leer roofvissen in Genemuiden

Geplaatst op: 16 oktober 2015

Op zaterdagmiddag 24 oktober is er voor een roofvis workshop voor jeugdvissers. Heb je een werphengeltje en wil je graag leren hoe je er goed mee moet omgaan, meld je dan voor deze middag aan. Rocky en zijn ervaren roofvis team (zie foto)staan klaar om jullie daarbij te helpen.
“Ze leren jullie hoe je haken moet knopen, lood moet bevestigen enz. We gaan dit ook in praktijk brengen in de binnenhaven (dropshotten) dus zorg voor goede kleding. Verzamelen om 13.00 uur. Op het havenplein”, aldus de organiserende HSV het Zwartewater.
Aanvang workshop 13.15 uur. Einde rond 15.15 uur. Als afsluiting krijgen jullie nog wat warms te eten of te drinken. Aanmelden voor deze workshop via de mail. Deelname is gratis !
Op zaterdagmiddag 31 oktober hebben wij de roofviswedstrijd voor de jeugd.. We vissen van 13.30uur tot 15.00 uur. We loten om 13.00 uur. Verzamelen op het havenplein. Aanmelden voor deze viswedstrijd via de mail.(hsvhetzwartewater@gmail.com) Deelname is gratis!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500