Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste nederlaag Sportclub meteen een zware

Geplaatst op: 17 oktober 2015

CSV blijft voor op Sportclub

Sportclub Genemuiden leed zaterdag de eerste nederlaag van het seizoen. En dat was meteen een zware. CSV Apeldoorn won met maar liefst 5-2, terwijl Genemuiden voor rust nog duidelijk de bovenliggende partij was.

CSV Apeldoorn van trainer Peter Boeve en Sportclub Genemuiden maakten er een aantrekkelijke wedstrijd van. Die ontbrandde al na drie minuten toen Korf in de zestien werd aangeraakt en neerviel. Strafschop oordeelde de scheidsrechter, maar die was aan Erik Rotman niet besteed. De Kampenaar schoot naast.
Na een klein kwartier kwam Genemuiden toch aan de leiding via Martijn Jansen. De nummer 10 schoot van buiten de zestien meter raak. Daarna was Genemuiden sterker en kreeg het mogelijkheden op meer via onder meer Korf. Uiteindelijk kreeg de ploeg het lit op de neus. Vlak voor tijd maakte Steven van Es de gelijkmaker. Even later kwam Genemuiden zelfs nog goed weg toen CSV de paal raakte.
Na rust zette Van Schooten zijn ploeg wel op voorsprong uit een fenomenale vrije trap. Alsof Erik Rotman wilde bewijzen dat hij dat ook nog steeds kan, scoorde hij een minuut later uit net zo’n fraaie vrije trap alweer de 2-2. De wedstrijd kon vervolgens alle kanten open. Maarten Boeve was de eerste die raak schoot. De zoon van de trainer maakte de 3-2. Tien minuten later maakte Krijns de 4-2 en via opnieuw Steven van Es werd het zelfs 5-2.
Artien, Flier en Korf kregen geel.
Volgende week is er geen competitiewedstrijd. Dinsdag 27 oktober moet Genemuiden naar PSV.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500