Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

HJK zoekt zangers

Geplaatst op: 23 oktober 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het HJK is inmiddels een begrip in Nederland. Wie kent het grootste christelijke jongerenkoor van Nederland niet? Muzikaal omlijst door bekende, gedreven musici. Het HJK geeft concerten voor goede doelen in monumentale kerken en kathedralen. Tevens biedt het HJK 7 méér dan dat. We werken weer mee aan het Groot Eindejaarsconcert in de Doelen van Rotterdam en het concert in het concertgebouw van Amsterdam. Bovendien: we brengen muziek met een Boodschap!

Ben jij er ook (weer) bij in 2016? Met leeftijdsgenoten psalmen en verantwoorde gezangen en enkele christelijke, klassieke werken zingen. Na de succesvolle jaren 2009-2015 met HJK 1-2-3-4-5-6 start Deo Volente HJK7 in 2016.

Het concept HJK: studeren in regio’s in heel Nederland met 1 dikke muziekbundel en oefen-cd of oefenbestand. 2 tot 3 generale repetitie’s in Hardinxveld-Giessendam.
Ongeveer 8 concerten, in de mooiste kathedralen van Nederland en als hoogtepunt het concert in De Doelen in Rotterdam. .Daarnaast zijn er optioneel een aantal koorreizen, O.a. naar:

-een 2-daagse koorreis naar Dillenburg/Herborn en Maastricht.
– een 6-daagse, of 8-daagse Verdiepingsreis naar Israël.

We geven concerten voor goede doelen, en we hebben vaste musici, die het koor vergezellen met originele muziek en arrangementen!

Hoe en wat HJK 7
◾De repetities starten begin februari.
◾In april en mei zijn 2 generale repetities in Hardinxveld (kerk Ger. Gemeente). O.l.v. Peter Wildeman, Mark Brandwijk, Joost van Belzen en Wilhelm Groenendijk. Daarna volgen 8 spannende concerten.
◾We zingen bij HJK7 voor goede doelen. Doelen als Hudson Taylor, JBGG, Bonisa-zending, en Hulp Vervolgde Christenen etc.

◾Repetities in regio’s(Oa. in Genemuiden) , generale’s repetities in centraal Nederland
◾Leeftijd 15-45 jaar
◾Mooie concerten in heel het land (en optioneel buitenland). Hoogtepunten: Concertgebouw Amsterdam en De Doelen Rotterdam!
◾Ontvang professionele HJK-7 Zangmap met originele muziek, en oefen-cd en/of bestanden.

Komende tijd zingt het Hollands jongerenkoor 6 in de Laurenskerk van Rotterdam (31 oktober 2015),

Concertgebouw van Amsterdam (27 november 2015) en Eindejaars concert in de Doelen (28 december 2015). Opgeven voor het jongerenkoor/orkest en kaarten kopen voor deze concerten kan via www.hollandsjongerenkoor.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500