Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Lange is weer een ‘echte’ groentewinkel

Geplaatst op: 27 oktober 2015

Stralende gezichten dinsdagochtend bij De Lange aan de Irenestraat. En dat ondanks het gebrek aan nachtrust. De winkel moest klaar immers. “De reacties zijn heel goed. ‘Het is weer een echte groentewinkel’, heb ik al een paar keer gehoord. Wij zijn er zelf ook heel blij mee”, zegt Carin de Lange over de verbouwde winkel.

Meer sfeer wilden ze. Beleving ook. Liefhebbers van koken moet volop in de winkel terecht kunnen. En dat is geslaagd. Overal zijn hoekjes met bijzondere producten, zoals dinsdag een groot assortiment aan paddenstoelen. “Verder zijn de noten terug. Ook omdat de marktkoopman die hier op vrijdag altijd stond, gestopt is. Verder bakken we nu zelf brood af en is het assortiment gewoon veel breder geworden”, vertelt Carin de Lange tussen het klanten helpen door. Want is het dinsdag meteen druk in de winkel.

Kopende klanten krijgen dinsdag trouwens een gratis pakje bloembollen mee. Een extra reden om de vernieuwde winkel te bezoeken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500