Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rouvener vast voor oplichting

Geplaatst op: 27 oktober 2015

De politie heeft maandag een 38-jarige inwoner van Rouveen aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij meerdere mensen heeft opgelicht door goederen op Marktplaats aan te bieden maar die nooit te leveren.

De verdachte kwam in beeld door onderzoek van het Landelijk Meldpunt Internet oplichting. Op Marktplaats bood hij diverse spullen aan, waaronder gereedschap, elektronica en spullen voor de sportvisserij. Ook reageerde hij op advertenties van mensen die bepaalde spullen zochten. Nadat de slachtoffers hadden betaald, werd door hem niets geleverd.
De verdachte maakte bij zijn oplichtingspraktijken gebruik van meerdere e-mailadressen. Momenteel zijn bij de politie 17 aangiften binnengekomen. De verdachte is op het politiebureau in verzekering gesteld.
Er zijn aanwijzingen dat nog veel meer mensen door de verdachte zijn benadeeld. Deze mensen worden opgeroepen om aangifte van oplichting te doen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500