Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leenhouts vrijwilliger van de maand

Geplaatst op: 28 oktober 2015

Peter Leenhouts uit Genemuiden, mag zich de gehele maand november ‘vrijwilliger van de maand’ noemen. Hij is een gedreven vrijwilliger, actief in verschillende vrijwilligerstaken.
Meerdere keren per week is hij te vinden in ’t Olde Staduus waar hij als bode werkzaam is. “Voor de kerkelijke gemeente houdt hij zich bezig met evangelisatieactiviteiten. Daarnaast is hij altijd bereid andere mensen met raad en daad bij te staan en nieuwe vrijwilligers wegwijs te maken in het pand.

Dinsdag 27 oktober werd Peter naar ’t Olde Staduus gelokt waar hij vervolgens de roos kreeg uitgereikt. “Mijn vrouw vroeg me gisteren al of ik niet benieuwd was waarom ik langs moest komen, maar ik dacht ‘dat zie ik dan wel’. Er zal wel iets mis zijn waar ik naar moet kijken.” Dat bleek dus niet het geval. “Ik vind het een mooi gebaar”, aldus Leenhouts die vorige week nog met bijbelkalenders op de jaarlijkse Biestemarkt stond.

Eind november wordt opnieuw een vrijwilliger in het zonnetje gezet. Kent u iemand die zich gedreven inzet voor de maatschappij? Laat het ons weten: info@vrijwilligerswerkzwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500