Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Naberman inspecteert gratis auto’s

Geplaatst op: 29 oktober 2015

Ook dit jaar houdt Autobedrijf Naberman weer de Winterinspectiedag. Komende zaterdag kunnen alle autobezitters uit de regio bij Naberman terecht voor een GRATIS inspectie, zodat de auto klaar is voor de wintermaanden.

Bij deze inspectie wordt de auto gecontroleerd op 20 vitale punten, waaronder: verlichting, accu, banden, ruitenwissers, koelsysteem, remblokken, ruitensproeier en meer. Ook kan Autobedrijf Naberman u van dienst zijn met typische winteraccessoires zoals: winterbanden, sneeuwkettingen, skikoffers, allesdragers en vele andere accessoires.
Wanneer de auto door de monteur wordt gecontroleerd, kan de eigenaar ondertussen in de showroom de nieuwste modellen bekijken onder het genot van een lekkere kop snert of koffie. Tevens is er een mogelijkheid om in diverse modellen een proefrit te maken.

Tot zaterdag 31 oktober. (09:00 – 16:00)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500