Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Problemen met je buren?

Geplaatst op: 4 november 2015

De landelijke website voor buurtbemiddeling www.problemenmetjeburen.nl is nu een jaar in de lucht. De Tekstkenner (de uitgever van Genemuiden Actueel) realiseerde die in samenwerking met webbouwer Gula uit Zwolle.

Volgens de initiatiefnemers (de samenwerkende organisaties voor Buurtbemiddeling) is het een succes. Wekelijks kijken zeshonderd mensen op de site en ruim vierhonderd mensen namen ook daadwerkelijk contact op met Buurtbemiddeling. Dat is een organisatie die buren met een conflict weer met elkaar in gesprek brengt. Ook politie en andere instanties verwijzen door naar de site. Regelmatig haalt de site ook het nieuws. De pagina over geluidsoverlast blijkt het meest gelezen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500