Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

C-toernooi en ‘Stelvio’ in Sportcafé

Geplaatst op: 6 november 2015

Het Edel Grass C-talent toernooi was in mei een doorslaand succes. Sportclub Genemuiden komt daarom komend jaar met een vervolg. Jan Pleijsier van de organisatie vertelt in het Genemuiden Actueel Sportcafé over de laatste stand van zaken. Ook praat hij over de nieuwe expeditie van de OK-ondernemers. Die beklommen vorig jaar de Mont Ventoux en gaan komend jaar opnieuw een reus op: de Stelvio in Italië.

Andere gasten zijn Anna van der Breggen. De Hasseltse werd onlangs twee keer tweede op het WK wielrennen. Rainier Resokario komt vertellen over zijn geplande comeback bij Sportclub Genemuiden. Biljarter Klaas van den Berg, Sportclub-voorzitter Berend van Lente en STG-voorzitter Sjaak Heetebrij nemen het wel en wee bij hun clubs door. Een laatste gast maken we nog bekend.

Het Genemuiden Actueel Sportcafé is op 18 november opnieuw in de Havenkamer van De Kaaihof. Aanvang 20.00 uur. Even aanmelden via redactie@genemuidenactueel.nl is handig.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500