Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Thema-avond NPV over depressie

Geplaatst op: 9 november 2015

NPV Genemuiden nodigt belangstellenden uit voor de thema-avond op DV 17 november. Spreker dr. J.W.G. Meissner uit Kampen spreekt in De Meente over ‘een beetje down of echt depressief?’

U / jij herkent het misschien wel: Het is lang donker buiten; het is een regenachtige dag, zo één waarop de druppels gestaag van de bomen vallen. Je voelt je lusteloos; er komt niet veel uit je handen. Misschien had je beter maar in bed kunnen blijven liggen. Depressiviteit kan ons confronteren met de diepste levensvragen. Vragen waar we niet uit komen en waarin ons onrustige hart blijft ronddolen.

Dhr. Meissner is psychiater te Kampen en verbonden aan Dimence, instelling voor GGZ in Oost-Nederland. Behalve in de psychiatrie, is hij ook afgestudeerd in de filosofie. Daarnaast is hij gepromoveerd op een dissertatie, getiteld: “Van hulp en heil” (de pastorale psychiatrie van Alphonse Maeder 1882 – 1971). Zie verder www.pastoralepsychiatrie.nl

Iedereen is van harte welkom, ook niet leden! Bij de uitgang is er een collecte t.b.v de kosten van de thema-avond. Aanvang 20.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500