Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winnaar prijsvraag SC Genemuiden/IJsselkern 1 bekend

Geplaatst op: 12 november 2015

Na de (in een goed gevulde d’Overtoom) thuiswedstrijd tegen Avanti Keuning Advocaten (4-3 winst voor de IJsselkernboys) heeft de trekking plaatsgevonden van de prijsvraag “Wie kreeg in de laatste minuut rood in de wedstrijd tegenBlauw Wit’34?”.

De prijs, beschikbaar gesteld door onze diamantsponsors, was óf een basisplaats in een uitwedstrijd óf pupil van de week bij een thuiswedstrijd. Dat dit aansloeg bij de fans bleek wel uit de vele inzendingen. De namen van
Fritsie, Mannes sr., de Foyer en Tat kwamen toch wel het meest voorbij.  Zeker de laatste naam was opmerkelijk omdat hij de enige seizoenkaarthouder is en de wedstrijden vaak vanaf de tribune van commentaar voorziet. Het was echter toch de Foyer die deze rode prent van de arbiter mocht ontvangen.
Om er voor tezorgen dat de trekking rechtmatig zou verlopen werd notaris Speksnijder gevraagd
de trekking te verrichten. Hij trok uit de goede inzendingen de winnaar (zie video).

Knipsel

 

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500