Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bert en Geer overladen met reacties

Geplaatst op: 14 november 2015

Bert en Geer van der Vegte zijn inmiddels ruim twee weken vertrokken uit restaurant De Biezen. Zij hebben sindsdien buitengewoon veel reacties gekregen, laten ze weten. “Veel kaartjes en reacties via onder meer Facebook. Dat doet ons erg goed. Het faillissement is ons natuurlijk niet in de koude kleren gaan zitten. Wij vonden het bovendien jammer dat wij zonder afscheid moesten sluiten.”

Naast de vele steunbetuigingen zijn er ook mensen die zich afvragen wat er gebeurt met de dinerbonnen. Daarvan zijn er vermoedelijk nog een aantal in omloop. “Probleem is dat wij vanwege het faillissement niet meer in de zaak mogen komen. Wij hebben daarom geen inzage in het bonnenboekje. Voor betaalde bonnen gaan we straks natuurlijk een oplossing bedenken. Wij houden mensen via Facebook daarvan op de hoogte. Dinerbonnen die op rekening zijn opgehaald en sponsorbonnen kunnen wij helaas niet terugnemen.”

Het stel hoopt dat er snel een nieuwe uitbater komt in de zaak aan de Langestraat. “Dat is Genemuiden ook waard. Wij hebben natuurlijk een leuke tijd gehad in De Biezen en vinden het vreselijk jammer dat het zo afloopt.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500