Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Overeenkomst over woningbouw Kamperzeedijk

Geplaatst op: 18 november 2015

Zes starterswoningen, drie twee-onder-één-kapwoningen en twee huizen in de vrije sector. Zo ziet een woningbouwplan aan de Kamperzeedijk eruit. De gemeente en Selles Auto’s hebben een zogenoemde anterieure overeenkomst gesloten, zo maken ze bekend op de gemeentelijke pagina’s die vanavond in De Stadskoerier verschijnt. Daarin maken beide partijen afspraken over de uitvoering van het plan.
Selles Auto’s moet de grond bouwrijp maken, de bebouwing realiseren en woonrijp maken. De overeenkomst is, na afspraak, in te zien op het gemeentehuis. Overigens is het niet mogelijk om daar bezwaar tegen te maken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500