Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Handtekening uit Texas

Geplaatst op: 20 november 2015

Tekst en foto's: Enrico Kolk

De Amerikaanse schrijfster Karen Witemeyer is vanavond (vrijdag) bij boekhandel De Nijstad aanwezig om haar boeken te signeren. “De uitgever vroeg of ze hier langs kon komen”, vertelt Jentje de Haan. “Natuurlijk hebben we ja gezegd. We hebben al heel veel boeken van haar verkocht, dus de mensen hier kennen haar.”

Witemeyer is vanuit Texas overgevlogen naar Nederland om diverse boekenwinkels te bezoeken en daar signeersessie’s te houden. Ze verteld dat ze is uitgenodigd door haar uitgever. Haar boeken zijn in het Nederlands vertaald en ook hier uitgegeven. “En hier ben ik dan. Om het boek te vieren”, zegt ze met een gulle lach. En ze amuseert zich, in Genemuiden. “Dit is een leuke winkel. Ik zou er zelf boeken gaan kopen.”

Wie nog een handtekening wil, moet snel zijn. Witemeyer is aanwezig tot 20:30 uur.

 

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500