Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub bekert moeizaam door

Geplaatst op: 21 november 2015

Sportclub Genemuiden bekert door in de districtsbeker. De ploeg won zaterdagmiddag op Sportpark de Wetering met 2-1 van tweedeklasser VEV’67 uit Leek. Bij Sportclub stonden onder meer Christiaan Riemens, Job van Dalfsen en Siebren Visscher in de basis. Ook Robert Boes maakte in het hart van de defensie zijn rentree naast Mike van der Kooy. Op een koud sportpark konden de voetballers de toeschouwers niet verwarmen. Veel kansen waren er niet. Desondanks maakte Anne van der Kolk na 27 minuten weer een treffer en vlak voor rust verdubbelde hij de score. Van der Kolk speelt dit seizoen in de spits en scoort veel. Na rust waren er veel wissels te zien, maar weinig doelpunten. VEV ’67 kwam in de slotfase zelfs nog dichterbij. Marvin van Dijk maakte de 2-1.

Vanaf deze week interviewt Gert Jan van den Berg voor Genemuiden Actueel spelers. De techniek is nog niet helemaal hoe die moet wezen, maar bij deze de eerste editie met Anne van der Kolk.

Beluister hier het interview met Anne van der Kolk

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500