Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cadeautje voor het vergeten kind

Geplaatst op: 25 november 2015

Wat ga jij je kinderen voor sinterklaas geven? Een vraag die nu heel gewoon is en vaak wordt gesteld. Onze kinderen verwennen is toch het mooiste wat er is? Maar in Nederland zijn er 33.000 ‘vergeten kinderen’. Voor deze kinderen is het niet gewoon dat zij verwend worden. “Hoe mooi zou het zijn als wij kadootjes gaan inzamelen voor deze kinderen?
Een kleinigheidje zoals een boekje of een knuffelbeertje. U kunt uw kadootje inleveren bij Shoez in Hasselt of bij Flier Sport&Fashion in Genemuiden. Zaterdag 19 december willen we de kadootjes overhandigen aan stichting Het Vergeten Kind”, aldus de organisatie Zwartewaterland Helpt.
www.zwartewaterlandhelpt.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500