Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Zwembaden’ knarsetandend akkoord met voorstel gemeente

Geplaatst op: 26 november 2015

De Stichting Zwembaden Zwartewaterland (SZZ) accepteert het voorstel van de gemeente Zwartewaterland. “Ze vinden dat ze niet achter dit voorstel kunnen staan, maar accepteren het wel. De stichting stelt alles in het werk om het voor dit bedrag te gaan doen”, aldus wethouder Visserman.

De gemeente en de stichting hebben de afgelopen maanden regelmatig overleg gevoerd. Dat leidde tot eenmalige compensatie van 75.000 euro. Uiteindelijk wilde de stichting dat de gemeente de exploitatiebijdrage met 40.000 euro extra verhoogde. Dat was voor de gemeente een stap te ver.

Met de nieuwste ontwikkeling lijkt de toekomst van de drie zwembaden in Zwartewaterland voorlopig verzekerd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500