Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Al tweehonderd cadeaus voor vergeten kinderen

Geplaatst op: 2 december 2015

In Nederland zijn 33.000 kinderen die met sinterklaas waarschijnlijk geen cadeau krijgen. Melina Kamphof van Zwartewaterland Helpt is voor deze kinderen een inzamelingsactie begonnen. En ze heeft al tweehonderd cadeaus.

Voor veel kinderen is het niet gewoon dat zij verwend worden en dat er op 5 december cadeautjes voor ze klaar staan. “Hoe mooi zou het zijn als wij voor deze ‘vergeten kinderen’ iets kunnen doen. Het hoeft maar iets kleins te zijn. Een boekje, knuffelbeertje, kleurboeken of autootjes. Alles voor de leeftijdscategorie 0 tot 18 is van harte welkom.”

Op dit moment zijn er al ongeveer 200 cadeaus ingezameld. “Mensen zijn zo enthousiast, echt geweldig. Hartelijk dank daarvoor.” Om zoveel mogelijk kinderen een cadeau te kunnen geven heeft Zwartewaterland Helpt uw hulp nodig. U kunt uw kleinigheidje tot 18 december inleveren bij Shoez in Hasselt, Flier Sport & Fashion in Genemuiden en bij de Boni in Genemuiden.

Op zaterdag 19 december worden de cadeaus tijdens de 65 uur durende radiomarathon overhandigd  aan Stichting Het Vergeten Kind. Kijk voor meer informatie over de actie en de radiomarathon op www.zwartewaterlandhelpt.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500