Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider raadstafel op RTV Oost

Geplaatst op: 3 december 2015

RTV-Oost heeft op de valreep nog opnames gemaakt van de oude Raadstafel en de expositie die daaromheen is ingericht in het Historisch Centrum Genemuiden. Ook aan de andere ruimtes van het HCG wordt aandacht besteed in de reportage. De opnames zullen worden uitgezonden op vrijdag 4 december nà het nieuws van 17.00 uur, en elk uur worden herhaald.

Maandag aanstaande (7 december) wordt de tafel weer opgehaald door de eigenaar, het Rijksmuseum. De laatste gelegenheid om de tafel nog te bekijken is dus zaterdagmiddag 5 december, van 14.00 tot 17.00 uur in het Historisch Centrum Genemuiden, Hoek 27.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500