Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zingend naar de zondag in Staphorst

Geplaatst op: 9 december 2015

Door Eendracht Verbonden, al meer dan 48 jaar. Dat is het basis ingrediënt van de Kerstsamenzang avond op woensdag 23 december van Stichting Zingend naar de Zondag in Staphorst (ZNDZ). De stichting is blij dat het Christelijk mannenkoor DEV (Door Eendracht Verbonden) uit Kampen weer aanwezig is op deze Kerstzangavond.

Een mannenkoor met een sterke traditie die echt als eenheid optreedt.  Een koor met een bijzonder “bronzen rond” geluid die de stichting graag willen laten klinken zo kort voor kerst.

DEV bestaat inmiddels ruim 48 jaar. Leden en dirigenten hebben een jarenlange relatie met het koor. Het koor zingt onder andere negrospirituals, psalmen, liederen uit diverse bundels en vaderlandse liederen.

Op deze zangavond wil DEV mensen inspireren door liederen, vanuit de Christelijke context, ten gehore te brengen.  Het koor staat onder leiding van Gerwin van der Plaats die ook de piano begeleiding zal verzorgen.  Naast DEV zal de sopraansoliste, Annemet Lems en trompettist, Martijn de Lange, een bijdrage leveren. De stichting is blij met deze bijzondere combinatie.

Muzikale begeleiding op het orgel wordt verzorgd door Minne Veldman.

Deze Kerst zangavond van de stichting Zingend naar de Zondag in Staphorst zal gehouden worden op:

Woensdag 23 december

Locatie:                 Kerkgebouw De Bron

Churchilllaan 2

Staphorst

Aanvang:              19.30 uur (kerk open om 19.00 uur)

Entree:                   € 6-  p.p. (kinderen tot 12 jaar vrij)

De avond zal worden gepresenteerd door Frouk Alice Weijs-Kroek. De korte meditatie wordt verzorgd door ds. J.A.L. Duijster. Voor meer info zie ook  www.zndzstaphorst.nl of www.facebook.com/zndzstaphorst

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500