Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Shadowplay hoofdact Rock Evening

Geplaatst op: 11 december 2015

Het programma voor de 9e Rock Evening is rond.  Op 19 maart komt  rock –cover formatie  Shadowplay uit Nijverdal en omgeving naar Genemuiden. De band speelt bekende  classic –en hedendaagse rock nummers. De band bestaat al meer dan 15 jaar en heeft de nodige ervaring in het bouwen van een stevig avondje rocken. 

Het voorprogramma komt traditiegetrouw uit de regio. Vanuit Dedemsvaart komt Swap Blues Revalation. Een jonge stevige blues-rock band. De organisatie van de Rock Evening wil op deze manier jong ontluikend muziek talent een podium bieden om zich te presenteren aan een breed en groot publiek.

Het jaarlijkse rock feest in de Overtoom kent inmiddels een behoorlijke traditie en mag zich verheugen met een vaste schare terugkerende bezoekers uit Zwartewaterland en omgeving. De organisatie kijkt ook alvast vooruit naar de jubileum editie in 2017.  Begin volgend jaar publiceert men een enquête in de media. Door middel van deze enquête  wil  de Stichting Rock Evening een goed  beeld krijgen hoe de bezoekers over de Rock Evening denken. En kunnen ook  suggesties worden ingevuld om  van de jubileumeditie in 2017 tot een “gedenkwaardige” avond te maken.  Zeker is al wel dat er een festivalcamping zal worden ingericht in de sporthal van de Overtoom. Zover is het nog niet. Eerst kan de liefhebber zich opmaken voor de  Rock Evening 2016. Voor verder info zie de komende tijd de plaatselijke pers, of kijk op www.rockevening.nl of www.overtoom-genemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500