Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente is WEZO-aandelen kwijt

Geplaatst op: 14 december 2015

De aandelen van de Wezo zijn officieel overgedragen aan de gemeente Zwolle. De aandeelhoudende gemeenten Zwartewaterland, Raalte, Hattem en Dalfsen hebben vrijdagochtend 11 december 2015 hun handtekening gezet. Hiermee is de gemeente Zwolle enig eigenaar geworden van Wezo.

Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders werd formeel besloten tot goedkeuring van deze voorgenomen overdracht en vond ondertekening plaats van de overeenkomsten en akten. Gemeenten sluiten vanaf heden rechtstreeks een overeenkomst over de Wsw-dienstverlening met Wezo NV.

Voor de medewerkers van Wezo verandert er niets door de overname van de aandelen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500