Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

PCOB viert kerstfeest

Geplaatst op: 17 december 2015

Op DV dinsdag 22 december a.s zal de kerstfeestviering van de afdeling Genemuiden van de PCOB worden gehouden. Het programma ziet er als volgt uit: Opening door de voorzitter de heer St. v.d. Steeg met gebed, Schriftlezing en een kerstmeditatie.
Daarna zal de heer Henk Verweij uit IJsselmuiden een audiovisuele presentatie verzorgen in de vorm van een, geheel door hemzelf vervaardigt, klankbeeld. Dit klankbeeld staat geheel in het teken van het komende kerstfeest en heeft als titel: “Verwachtend Uitzien”. De  bijeenkomst wordt gehouden in de Stadskamp van ‘de Meente’ en vangt aan om 14.30 uur.
U wordt van harte uitgenodigd deze, ongetwijfeld mooie, vergadering bij te wonen. Ook degene die geen lid zijn van de PCOB zijn van harte uitgenodigd. Voor hen geldt een entree van € 2,50 incl. koffie en de traktaties bij de pauzes.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500