Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Peuters sluiten jaar af met ontbijt

Geplaatst op: 22 december 2015

De peuters van peuterspeelgroep ’t Startblok hebben afgelopen week gezellig samen ontbeten. Het is al jaren een goede traditie om het jaar af te sluiten met een lekker kerstontbijtje. Zelf je broodje beleggen met jam of kaas, daarna nog bestrooien met wat hagelslag of stiekem een lepeltje vruchtenhagel naar binnen werken…..de peuters genoten er van. Tussendoor werd er gezellig gekletst en zo kan het gebeuren dat je makkelijk een uur zit te tafelen!
Het nieuwe jaar starten we met een Nieuwjaarsinloop waarbij de koffie, thee en kinderchampagne klaarstaat. En daarna moeten we toch echt weer aan het werk met alle leuke thema’s die voor de tweede helft van het schooljaar op het programma staan. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen! Voor meer informatie kunt u kijken op de site kinderdagcentrazwartewaterland.nl/speelzalen/startblok.

U kunt daar ook terecht voor informatie over de kosten. Wist u dat u als tweeverdieners
gebruik kunt maken van de kinderopvangtoeslag voor de peuterspeelgroep? Het is zeker de moeite waard om daar even naar te kijken én het is ook zeker de moeite waard om uw zoon of dochter aan te melden voor de
peuterspeelgroep als een goede voorbereiding op de basisschool! Peuters en pedagogisch medewerksters van ’t Startblok wensen iedereen hele gezellige feestdagen toe

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500