Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Johan de Man nieuwe trainer Sportclub Genemuiden

Geplaatst op: 23 december 2015

Johan de Man wordt de nieuwe trainer van Sportclub Genemuiden. Zijn naam circuleerde al enige tijd en nu is het zeker dat hij op 4 januari voor de eerste selectie staat. Zijn doel zal ongetwijfeld zijn om toch nog een gooi naar de Topklasse te doen met Genemuiden. Daarvoor is eigenlijk een periodetitel nodig.

De Man woont in Veenendaal en speelde ruim vierhonderd wedstrijden voor GVVV. Daarna werd hij assistent-trainer bij dezelfde club, waarna hij later ook Lunteren en WAVV onder zijn hoede had. Bovendien was De Man assistent en later interim-trainer bij IJsselmeervogels. Daar werd hij omschreven als ’tactisch goed onderlegd’.

Zijn laatste club was hoofdklasser VVA in Achterberg. Die club kwam echter in betalingsproblemen, waarna De Man onlangs zijn functie neerlegde. Dat gebeurde in dezelfde tijd dat Hennie in ’t Hof meldde dat hij geen toekomst meer zag bij Sportclub. Hennie in ’t Hof was aan zijn eerste seizoen bezig.

De tweede seizoenshelft begint voor Genemuiden op 23 januari met een thuiswedstrijd tegen HZVV. De Man tekent tot het einde van het seizoen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500