Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aanhoudingen na benzinediefstal

Geplaatst op: 29 december 2015

De politie heeft op maandag 28 december rond 23.00 uur twee mannen aangehouden in verband met mogelijke diefstal van benzine vanaf een tankstation aan de Europa Allee in Kampen. De eigenaar van het tankstation zag een auto rijden met een kenteken dat mogelijk eerder gezien was bij diefstal van benzine bij dit station.

De eigenaar en zijn twee zoons stapten direct in de auto reden op de Flevoweg in Kampen de verdachte auto klem. Ze hebben de inzittenden van de auto aangehouden, daarbij is geweld gebruikt.

Gezien de verwondingen die de verdachten opliepen (onder andere gebroken neus en verwondingen aan de rug), heeft de politie ook de eigenaar van het tankstation (59 jaar) en zijn zoons (26 en 29 jaar) aangehouden. De verdachten van benzinediefstal zijn een 25-jarige man uit Harderwijk en een 18-jarige jongen zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500