Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De favoriete foto van Enrico Kolk

Geplaatst op: 31 december 2015

Enrico Kolk schrijft sinds 2014 medewerker van Genemuiden Actueel. Hij studeert Journalistiek in Ede en verzorgt interviews en reportages voor onze site. En daarbij maakt hij ook regelmatig foto’s. Ook hem vroegen we wat zijn mooiste foto van het jaar was.

“Mijn mooiste foto van het jaar maakte ik op 13 april. Ik mocht toen met groep 8 van de Johannes Bogermanschool mee, die in de buurt gingen ‘afvalprikken’. Hoewel ik vaak artikelen schrijf en daarbij één of meer foto’s maak, was dit een echte ‘fotoklus’. Weer eens wat anders om te doen en tijd om verschillende poses (zoals deze en deze) aan te nemen. Een geslaagde middag, waarbij deze foto er uit sprong. De jeugd die druk is met het opruimen van… afval, zoals dat op de voorgrond van de foto te zien is. Hoe maak je zo’n foto? Wel, dat is het geheim van de smid…”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500