Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twee huiskamerconcerten bij Barbara Lok

Geplaatst op: 7 januari 2016

Podium Lokaal in Sint Jansklooster bestaat in februari alweer een half jaar. Op 20 en 21 Februari presenteert Podium Lokaal haar 9e en 10e Huiskamerconcert van het theaterseizoen 2015/16 met Lodewijk van Gorp en Chris Chameleon. Bertolf, Tim Akkerman, Ralph van Manen, Barbara Lok en Jet Pit, gingen deze artiesten al voor in het najaar van 2015.

Lodewijk van Gorp is backing vocal van Marco Borsato, Metropole orkest en talrijke TV producties. Daarnaast maakte hij zo’n tien jaar deel uit van de band van Trijntje Oosterhuis. Hij is een van de meest gevraagde sessiemuzikanten, zowel als zanger en saxofonist. Op 20 febr. a.s om 20:30 zal hij samen met de geweldige jazzpianist Karel Boehlee een bijzonder concert verzorgen met prachtige evergreens.

Chris Chameleon is een Zuid Afrikaanse zanger/ liedjesschrijver en keert dit seizoen terug naar Nederland met zijn gloednieuwe theaterconcert Drie Vriende. De met prijzen overladen Zuid-Afrikaanse artiest staat bekend om zijn exceptioneel groot stembereik, zijn prachtige liedjes en zijn gevatte humor. In 22 landen verspreid over vier continenten slaagde deze door de wol geverfde performer erin om zijn publiek in vervoering te brengen. Ook de Nederlandse pers was laaiend enthousiast: ‘Virtuoos, hilarisch’ (de Volkskrant), ‘Een bijzonder talent’ (Oor) en ‘Warm en gloedvol’ (AD).

In zijn nieuwe show Drie Vriende laat Chris Chameleon weer de volle breedte van zijn artistieke veelzijdigheid zien. Het publiek kan zich verheugen op Chameleons grootste hits, variërend van gevoelige ballades tot snelle, van humor doordrenkte songs, waarin zijn vermaarde vocale talenten centraal staan. Een opwindend onderdeel van deze show is de gastrol van Daniella Deysel. Deze jonge, uit Namibië afkomstige dichteres zingt een aantal mooie, van het bejubelde album Posduif afkomstige, duetten met Chris.

Hij zal zijn Nederlandse theatertour afsluiten in Podium Lokaal in Sint Jansklooster op Zondag 21 Februari om 15:00

 

Bestel snel kaarten op www.podiumlokaal.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500